Viking River Cruises

Opplev Viking River Cruises sin verden med mer enn 175 års erfaring og passion for elvecruise
1/4

Enten om du har vært på cruise før eller vurderer å prøvde denne herlige ferie måten, er Viking River Cruise absolutt å anbefale. Vi i Cruise & Travel lar dere oppleve de beste elvecruisene Europa har å by på. Opplev ekte sakte ferie med Viking River Cruises.

Sakte ferie

I Norge har vi fjorder, men mindre elver enn resten av Europa. Syd for Norge er det mange som mener at ingenting kan sammenlignes med en elv og det å feriere på den. Hvor ellers enn på en elv kan man reise inn i hjertet av Europas, oppdage den sanne naturen av landet og dets innbyggere?

Komfortabelt og praktisk, tilbyr elvecruising et større utvalg av destinasjoner og avslapning for deg og dine. Bruk mindre tid til å komme frem, og mer tid på å være der sammen. Det er kanskje ikke så rart at så mange mennesker har blitt forelsket i denne avslappende, engasjerende og fornøyelige formen å reise på?

For voksne par og familien

Enten om dere er et par eller har med barn, vil dere uansett få god tid til å være sammen og gjøre hyggelige ting sammen som en familie. Gjør alt fra å ta med syklene på sykkeltur mens cruiset beveger seg nedover elven, eller drikk litt champagne mens du slapper av på den private balkongen du disponerer. Uansett hva som er en perfekt ferie for deg og din familie, vil dere alltid oppleve komfort om bord på en av de klassiske cruise båtene til Viking River Cruises.

For voksne par og single

Mens cruise bransjen generelt konkurrerer om å ha havets største skip i alle mulige kategorier har elvecruise og dens klassiske måten å feriere på,  alltid vært et intimt og komfortabelt alternativ for de som ønsker å ta det helt med ro på ferie.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Cruise & Travel AS

Siriusveien 9, 1407 Vinterbro.

Tove@cruise-travel.no

Utviklet av Frontcom©2020 på veiene av Cruise & Travel AS, Org.nr: 970 986 928

  • White Facebook Icon