Silversea

Silversea anbefales for den mer erfarne og kresne cruisegjest, som setter høye krav til både mat, komfort og personlig service
1/4

Silversea tilbyr seks luksusskip med hjemlig og eksklusiv atmosfære. Silversea rederiet er tro mot sitt all inclusive-konsept da man som gjest får alle måltider med dagens viner, champagne og drinker i barene, på dekk og i lugaren. Ønsker dere å nyte maten på lugaren eller suiten er det bare å bestille ekstra måltider via roomservice. For mange er dette moderne luksus!

Mindre får deg nærmere

 

Seilversea`s ultra-luksus skip kan seile opp trange farvann inn til hjertet av en by, eller fortøye rett ved brygga mens andre Cruise båder gjerne må ankre opp et stykke fra land. Intimiteten, er noe tilfredstillende og unikt ved mindre skip. For de av oss som lengter etter å utforske det nye og ukjente, kan Silversea tre spesialbygde ekspedisjonsskip transportere deg til de ytterste grensene på vår plane. Like gledelig er opplevelsen om bord på de prestisjefylte skipene.

Noe for seg selv

De romslige suitene ombord fås med eksklusiv butlerservice og den varme gjestfriheten trekker gjester fra hele verden. Om bord på Silversea cruise er det reisen som er selve live….Ikke omvendt!

For voksne

Barn er selvfølgelig velkommen om bord, men dette er først og fremst cruise for voksne som gjerne vil nyte ferien sammen.

Hvor seiler de?

Silversea tilbyr luksus cruise til Alaska, Asia, Afrika , Antarktis, Australia, Baltikum, Canada, Det indiske hav, Karibien, Middelhavet, Nord Europa, New Zealand, New England og Sør-Amerika.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Cruise & Travel AS

Siriusveien 9, 1407 Vinterbro.

Tove@cruise-travel.no

Utviklet av Frontcom©2020 på veiene av Cruise & Travel AS, Org.nr: 970 986 928

  • White Facebook Icon