Royal Caribbean International

Når nordmenn tenker på cruise, assosieres gjerne dette med Royal Caribian Criuse Line (RCCL) og det er ikke uten grunn!
1/4

Royal Caribbeans flåte av skip er ikke bare blant de største og mest innovative i bransjen, men de er også kjent for å være det cruise selskapet som passer for de aller fleste, uansett alder.

For alle

 

Enten om du vil prøve ut en cruise ferie for første gang eller planlegger tur med din kjæreste, familie eller venner er et cruise med Royal Caribbean et sikkert valg som dere ikke vil angre på! Royal Caribbean er veldig populære i Norge og resten av Skandinavia og har du først reist med Royal Caribbean en gang, er det stor sannsynlighet for at du kommer til å reise med de igjen. Noe annet ville overaske oss!

Barnevennlig cruise

Rederiet tilbyr aktivitetsfylte cruise som passer for de aller fleste uansett alder. Nettopp det at et Royal Caribbean cruise passer for alle gjør at cruisene er veldig barnevennlige og de er lagt opp til at barna aldri skal kjede seg. Hvis barna har det gøy på ferien betyr det jo at dere foreldre også får en bedre ferie og hva er vell bedre enn å nyte livet med de man er aller mest glad i? Et cruise med Royal Caribbean er et godt og sikkert valg om du vil ha en god cruiseferie for deg og familien.

Hvor seiler RCCL?

Rederiet seiler hovedsakelig i Karibien (på høsten og våren) og Middelhavet (under sommerferien), men de tilbyr også fantastiske cruise i blant annet Alaska, Asia og Hawaii og Nord-Europa.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Cruise & Travel AS

Siriusveien 9, 1407 Vinterbro.

Tove@cruise-travel.no

Utviklet av Frontcom©2020 på veiene av Cruise & Travel AS, Org.nr: 970 986 928

  • White Facebook Icon