Princess Cruises

"enestående opplevelser både i fornøyelse og mat"
1/4

Princess Cruises har siden de ble grunnlagt i 1965 tilbydd gjestene sine enestående opplevelser både i fornøyelse og mat.  Alle utmerkelsene til Princess Cruises kan du lese mer om på deres internasjonale hjemmeside (trykk her). 

Gå ombord å oppleve en kulinarisk reise

 

Flere sjokkerte journalister har beskrevet matopplevelse ombord som "sjokkerende bra" cruise skip mat. Servering om bord på alle Princess cruiseskip er alltid en gledelig feiring i ekte forstand med hver tallerken "designet for friskhet" og laget for å overgå selv de mest kresne appetitter våre gjester måtte ha. Fra håndlagede pizzaer til multi-retters gourmetmiddager, finner du alltid flere fristende mat og spisesteder i løpet av dagen ombord. Allikevel er kanskje det beste at følelsen du sitter igjen med at det å bli servert et så kjærlig utarbeidet mat, som et hjemmelaget måltid ofte er.

Nyt velvære ombord

Princess Cruises føler seg forpliktet til å alltid levere sine gjester den beste velvære opplevelsen. Målet er at når alle gjester kommer tilbake til hverdagen etter et avslappende cruise, skal de føle seg uthvilte, fornyet og ikke minst forynget. Hadde ikke det vært herlig å føle seg noen år yngre? Om dette oppnås eller ikke får dere selv avgjøre, men Princess Cruises har et dypgående samarbeidet med søvnekspert Dr. Michael Breus og designer Candice Olson for å utvikle den nye Princess Luxury sengen i alle rederienes lugarer. Dette innebærer at så mange som over 44.000 senger på tvers av flåten er spesialutviklet for å gi deg den beste søvnkvalitet du kan få til sjøs.  Om bord et Princess Cruise vil du nyte den ultimate nattessøvnen!

Romantikk til sjøs

Del erfaringer med dine kjære - prøv noe nytt, utforske et ekstraordinært eller rett og slett slappe av og koble helt av sammen ombord. Har du alltid ønsket å lære tango? Da kan Princess Cruises være tingen siden de tilbyr dansekurs, slik at dere kan lære hvorfor man bør være to for å danse tango. Enten om du ønsker å bare å ta en dans eller gå på dansekurs med profesjonelle instruktører, er det bare å spørre husbandet om de kan sette på  «deres sang». Dans inn i natten sammen. Utenom dans kan du også lære deg hvordan du kan si "Jeg elsker deg" på et annet språk. Muligheter til kvalitetstid er overalt.

Hvor seiler Princess?

Princess Cruises tilbyr cruise opplevelser til destinasjoner som Alaska, Europa, Kariben, Hawaii & flere. Med et Princess Cruise kommer du alltid tilbake som ny. Hva venter du på?

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Success! Message received.