Norwegian Cruise Line (NCL)

Innovatør innen cruisereiser siden 1966
1/4

Med en historie tilbake til 1966 ses Miami-baserte Norwegian Cruise Line (NCL) gjerne som en innovatør innen cruisereiser da de aktes for å bryte grensene for de tradisjonelle cruisereisene. Det selskapet er mest kjent for er innføringen av den såkalte «Freestyle Cruising» som revolusjonerte cruise bransjen ved å tilby de reisende mer frihet og fleksibilitet. I dag inviterer NCL til "Cruise Like a Norwegian" på et av de 13 nye spesialbygde Freestyle Cruising-skipene sine.

Freestyle Cruising

 

Signaturen til NCL er Freestyle Cruising. Du spiser når du vil, hvor du vil, med hvem du vil (helst med eget følge) og kler deg fritt etter humøret. Mao er det full fleksibilitet og uendelige valgmuligheter. Fleksibiliteten gjør også at det sjeldent blir trangt i salongene eller restaurantene om bord da passasjerene spiser på helt ulike tider, ut i fra egene preferanser og ønsker.

 

Utallige restauranter

Fordelen av å kunne spise når og hvor du vil blir enda bedre når utvalget av spisealternativer r på noen av skipene til NCLs er så mange som 20 ulike restauranter. Rekker du å prøve alle?

Familieferie

Skal du på ferie med dine nærmeste, er et cruise med NCL et sikkert valg. NCL har akkurat lansert sine nye barne- og ungdomsprogram - Splash Academy og Entourage. Begge er to helt kostnadsfrie program for barn og unge når skipet er til sjøs. Foreldre kan slappe helt av og nyte sin cruise ferie, mens fullt kvalifiserte barnevaktrådgivere, som byr på alderstilpassede aktiviteter holder barna i aktivitet og godt humør i flere dager.  Slik vil du være helt sikker på at barna har det gøy i et trygt og overvåket område, mens de voksne nyter en matbit, en promenade på dekk eller rett og slett en shoppingtur. Atmosfæren er tilbakelent, sporty og uformell med et stort aktivitetsnivå og underholdning for både store og små, døgnet rundt.

Hvor seiler de?

 

UNCL seiler til destinasjoner i Alaska, Canada og New England, Karibien, Bermuda og Bahamas, Hawaii, Panamakanalen, Mexico, Nord-Europa, Middelhavet og Kanariøyene.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Success! Message received.