MSC Cruises

Det sies at et cruise med MSC Cruises ikke er en hvilke som helst ferie.
1/4

Det sies at et cruise med MSC Cruises ikke er en hvilke som helst ferie.  En av grunnene til dette går for å være at gjestfrihet om bord fra de MSC ansatte gjør hver dag til en glede. Kanskje ikke så rart at flere av våre gjester velger MSC gang på gang når de skal ha ferie for seg og sin familie.

Mestere i å ta vare på gjestene

 

Den utmerkede servicen som gis av alle MSC ansatte, ønskes alle velkommen i sann middelhavsstil.  Uansett hvordan behov du eller din familie måtte ha, er de MSC ansattes vennlige, varme og hjelpsomme tilnærming aldri lang unna for bistå dere til å gjøre ferien til en ren glede. Noe som kan ses på som standard ombord i alle MSC cruise er blant annet:

  • Høy ratet personale per gjest

  • Informasjon om daglig programer og utflukter det er mulig å være med på oppgis i din lugar

  • Interaktiv TV med informasjon og hvordan du bestiller utflukter

  • Alltid 100 % naturlig sengetøy, Dorelan-madrasser og førsteklasses puter

  • Cruise-kort for raske og enkle transaksjoner om bord – kontanter er aldri nødvendig

  • Alle lugarer er komfortable, velutstyrte og de rengjøres to ganger daglig

  • Flerspråklig, høyt kvalifisert personale

Fantastiske måltider

Hjertet i ethvert MSC Cruise er de alle mat opplevelsene dere kan og vil ta del i iløpet av deres ferie ombord. Mulighetene er mange og dere vil få oppleve alt fra de mer formelle dining opplevelsene i et utvalg av restauranter ombord, til en stor familiebuffet som tilbyr det meste av forskjellige typer mat, med alt fra pasta til salater som tilberedes av de dyktige kokkene ombord hver eneste dag. Ønsker dere kun å oppleve det beste, kan MSC Yacht Club gjestestatus være det dere ønsker å ha. Da tilbyr MSC dere tilgang til deres helt personlige servitør tjeneste, samt en egen restaurant for frokost, lunsj og middag som ikke de øvrige gjestekategoriene om bord har adgang til. Vennligst spør oss i Cruise&Travel gjerne om mer informasjon om hva MSC Yacht Club innebærer for å løfte deres cruise opplevelse enda høyere.

For første reisene eller stamgjester

Enten om du aldri har vært på et cruise før eller har vært på mange ulike cruise tidligere, er MSC et godt alternativ for deg og din familie. Svaret er nesten så enkelt som at MSC tilbyr den kvaliteten og komforten som kjennetegnes et femstjernershotell, og mye mer, til en meget hyggelig pris. Enten om du reiser alene, med kjæresten eller hele ferien vil dere alle trives om bord de flotte MSC båtene nettopp fordi her er det noe for enhver smak.

Hvor seiler MSC?

 

MSC Cruises seiler i dag over hele Middelhavet, Nord Europa, Rødehavet, Karibien, Sør Amerika og det sørlige Afrika.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Cruise & Travel AS

Siriusveien 9, 1407 Vinterbro.

Tove@cruise-travel.no

Utviklet av Frontcom©2020 på veiene av Cruise & Travel AS, Org.nr: 970 986 928

  • White Facebook Icon