Celebrity Cruises

Celebrity Cruises gir deg en 5-stjernerscruiseopplevelse i rolige og meget elegante omgivelser som passer best for par og voksne i alle aldre.
1/4

Celebrity Cruises er en av to søsterrederier til Royal Caribbean International. Celebrity Cruises gir deg en 5-stjernerscruiseopplevelse i rolige og meget elegante omgivelser som passer best for par og voksne i alle aldre som ønsker å seile med store og moderne skip. Nyt den avslappet og rolig atmosfære om bord, mens du betrakter det elegant interiøret, de romslige lugarene eller har en suite som du ikke ønsker å gå ut av…… Velger du et cruise med Celebrity Cruises, får du et moderne luksuscruise!

Moderne Flåte

 

Celebritys cruiseskip er den yngste flåten i cruise verden, men allikevel rangeres de blant de beste i verden. Det vil ikke bety at de øvrige cruise rederiene har gamle båter, men Celebrity Cruises kombinerer moderne teknologi med tidløs eleganse, gourmetmat, forrykende underholdning, romslige lugarer og den karakteristiske servicen man opplever ombord. Ta en tur på den fantastiske Celebrity-flåten selv for å oppleve en sjøopplevelse du sent vil glemme.

For modne voksne

Celebrity Cruises tiltrekker seg både nye og erfarne cruisereisene som gjerne har reist med andre cruise selskaper tidligere og da spesielt Royal Caribbean, som de fleste gjerne forbinder med en tradisjonell cruise ferie. Celebrity sies å passe moderne voksne, som er litt kresne kjøpere og som gjerne er velinformerte om produkter og tjenester som tilbys om bord. Skipene kan derfor passe for familier med barn og tenåringer som setter pris på god mat og service. Allikevel finnes det aktiviteter og områder for barn og unge i alderen 3-17 år, men utvalget er mer begrenset enn på cruise som f. eks hos Royal Caribbean.

Mange utmerkelser

Mange kan påstå at de tilbyr luksuscruise, men Celebrity Cruises skiller seg ut ved at de stadig får utmerkelser for sin høye service grad, sitt kulinariske kjøkken og for elegante skip. De gjeveste utmerkelsene de siste årene er kåringene for «Beste Cruise selskap» og «verdens beste store skip».

Hvor seiler de?

 

Uansett hvilken del av verden du vil oppleve eller hvilken tid på året du vil reise, har Celebrity Cruises noe som passer deg og de tar deg til alle verdens hjørner. Røm fra Norge og vær garantert sol i Karibien i påsken, legg sommerferien til varme Middelhavet eller røm til Asias og Australias sommervarme rundt juletider.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Success! Message received.