Azamara Club Cruises

Et cruise med Azamara Club Cruises er spesielt egnet for par uten barn eller single voksne da aktivitetstilbudet for bark og ungdom er svært begrenset. Ta kontakt med oss for tilbud!
1/5

Azamara Club Cruises er det andre søsterrederiet til Royal Caribbean International. Mens Celebrity Cruises gir deg en 5-stjernerscruiseopplevelse er Azamara Cruises et av verdenes top-deluxe rederier med enestående service takket være en medarbeider for hver andre gjest og nyt de mange fasilitetene som er inkludert i din opplevelse.

Unike opplevelser

 

En av de største opplevelsene ved en cruise ferie er koblingen mellom mennesker og kulturene man opplever gjennom de autentiske opplevelsene på land. Azamara Club Cruises holder seg alltid lenger i havn, med flere overnattinger og aktiviteter på kvelden. Slik tilbys det nesten uendelige muligheter for deg å utforske, alene eller sammen med din partner. Det er det som gjør Azamara Club Cruises så forskjellig fra alle andre og -ingen gjør det bedre.

Mindre flåte

Med sine to mindre skip, Azamara Journey og Azamara Quest, er Azamara Club Cruises et rederi som kan besøke mindre og mer eksotiske havner enn sine konkurrenter, som har større skip og som derfor ikke får tilgang til de samme perlene. Med Azamara handler det om å oppleve nye og spennende destinasjoner nesten hver eneste dag. Skal dere ikke videre samme kveld er det fordi dere heller skal ligge til kai over natten, slik at skipet ligger som et hotell ved vannet, kun omgitt av den avslappende atmosfære om bord.

For voksne par og single

Et cruise med Azamara Club Cruises er spesielt egnet for par uten barn eller single voksne da aktivitetstilbudet for bark og ungdom er svært begrenset. Er du singel tilbyr rederiet opptil 25% rabatt på utvalgte seilinger.

Hvor seiler de?

 

Utforske unike destinasjoner over hele verden med Azamara Club Cruises. Fra inspirerende cruise i det sørlige eller østlige Middelhavet til det eksotiske karibien. Valg mulighetene er enorme for de som ønsker en ferie utenom det vanlige.

Ring oss

 hverdager fra

kl: 08:00 - 16:00. 

Tlf: 458 19 218

Success! Message received.