Norwegian Cruise Line (NCL)

 

Med en historie tilbake til 1966 ses Miami-baserte Norwegian Cruise Line (NCL) gjerne som en innovatør innen cruisereiser da de aktes for å bryte grensene for de tradisjonelle cruisereisene. Det selskapet er mest kjent for er innføringen av den såkalte «Freestyle Cruising» som revolusjonerte cruise bransjen ved å tilby de reisende mer frihet og fleksibilitet. I dag inviterer NCL til «Cruise Like a Norwegian» på et av de 13 nye spesialbygde Freestyle Cruising-skipene sine.

Freestyle Cruising

Signaturen til NCL er Freestyle Cruising. Du spiser når du vil, hvor du vil, med hvem du vil (helst med eget følge) og kler deg fritt etter humøret. Mao er det full fleksibilitet og uendelige valgmuligheter. Fleksibiliteten gjør også at det sjeldent blir trangt i salongene eller restaurantene om bord da passasjerene spiser på helt ulike tider, ut i fra egene preferanser og ønsker.

Utallige restauranter

Fordelen av å kunne spise når og hvor du vil blir enda bedre når utvalget av spisealternativer r på noen av skipene til NCLs er så mange som 20 ulike restauranter. Rekker du å prøve alle?

Familieferie

Skal du på ferie med dine nærmeste, er et cruise med NCL et sikkert valg. NCL har akkurat lansert sine nye barne- og ungdomsprogram – Splash Academy og Entourage. Begge er to helt kostnadsfrie program for barn og unge når skipet er til sjøs. Foreldre kan slappe helt av og nyte sin cruise ferie, mens fullt kvalifiserte barnevaktrådgivere, som byr på alderstilpassede aktiviteter holder barna i aktivitet og godt humør i flere dager.  Slik vil du være helt sikker på at barna har det gøy i et trygt og overvåket område, mens de voksne nyter en matbit, en promenade på dekk eller rett og slett en shoppingtur. Atmosfæren er tilbakelent, sporty og uformell med et stort aktivitetsnivå og underholdning for både store og små, døgnet rundt.

Hvor seiler de?

NCL seiler til destinasjoner i Alaska, Canada og New England, Karibien, Bermuda og Bahamas, Hawaii, Panamakanalen, Mexico, Nord-Europa, Middelhavet og Kanariøyene.

Hvorfor velge Norwegian Cruise Line for din neste drømmereise?

 

13 skip i flåten

Ikke bare tilbyr Norwegin Cruise Line banebrytende opplevelser, men de har også 13 ulike skip og 2 nye som er under produksjon, fordelt på 5 ulike fartøysklasser (merk at vi her ikke inkulderer Breakaway Pluss-Klassen). NCL opererer i dag under to ulike merker, Norske Cruise Line og NCL America. Selskapet har fortsatt fartøy som de har kjøpt/overtatt av den tidligere konkurrenten Star Cruises, men disse skal fases mer og mer ut. Selv om de ulike klassene har sine særegenheter og spesialtilpasninger, kan vi love at klassen til skipet du reiser på ditt neste cruise, ikke vil skuffe. Ønsker du mer informasjon on NCL eller de ulike fartøys klassene er det bare å kontakte oss i Cruise & Travel, eller lese mer her:

Breakaway-Klassen           Dawn-klassen       Epic-Klassen

Jewel-klassen         Sun-klassen