Om oss

Cruise & Travel ble stiftet i 1994 og har gjennom mange år solgt cruisereiser til et stort publikum . Firmaet besitter stor kompetanse rundt cruiseopplevelse og opplever at kunder kommer tilbake år etter år og bestiller nye reiser. Selskapets hovedsatsningsområde er å tilby cruise-/tilslutningsreiser over hele verden til et reiselystent publikum.

I dag har cruisereiser blitt en mulighet for de fleste og ikke bare for de med dyp lommebok. Det kommer stadig nye skip og destinasjonsvalgene øker. Det kryr av ulike tilbud i markedet og gjør det vanskelig for kunden å holde seg orientert. Vi i Cruise & Travel kan hjelpe til med å finne det beste tilbudet som er tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet. Husk at vi har ikke noe påslag på prisen på de ulike cruisereisene i forhold til hva du selv kan bestille direkte på nett. Vi hjelper deg med råd om reiserute ,type skip, og valg av lugartype. Ønsker du å forlenge ferien på land før /etter cruiseturen eller er en større gruppe , så kan vi gi gode råd på begge disse områdene.

Vi har avtaler med flere store rederier og de øvrige aktørene som du som reisende er avhengig av helt fra start til slutt på et cruise. Vi er medlem i reisegarantifondet. Vår filosofi er å tilby reiser som passer den enkelte kunde og bruke god tid for å sikre en best mulig cruiseopplevelse.